Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 24 mars 2013

Påskvecka


Snart är det påsk, och jag virkade den här lilla kycklingen till barnen. Meningen är att det ska bli en till, men jag tröttnade lite grann, har stickat på en kofta istället. 
Såg kycklingen hos Drops, och tyckte den var så söt, dottern gillade den också och sov med den som gosedjur i natt haha. 

Påsken är lite märklig, den är alltid efterlängtad här hemma, men jag hinner sällan med att ta fram något speciellt inför den. I dag var ju ute och klippte lite grenar i trädgården att hänga TokTovas underbara tovade kycklingar i, men det är ungefär så långt jag brukar komma. Kanske behöver vi helt enkelt ett par virkade kycklingar också. 

1 kommentar:

  1. Men gud vad gullig! Måste nog kika igenom din blogg lite mer grundligt sen, det verkar ju finnas hur mycket fint som helst att inspireras av här :)
    Och tack så mycket för din snälla kommentar!

    SvaraRadera