Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 31 januari 2010

En award!Jag har fått en award, och det är med lätt chock och stor glädje kan jag säga. Jag har ju haft bloggen så kort tid.

Att det dessutom är fantastiska Crochetra som gav mig den betyder jättemycket. När jag började virka igen i våras och upptäckte hur mycket som fanns på internet, var hennes blogg en av de första jag var inne på. När jag sedan upptäckte garnarbetarna-tråden på familjeliv, kändes det lite som att hamna vid samma bord som en kändis när jag upptäckte henne där.

Med utmärkelsen följer att jag ska:
- Kopiera awarden till min blogg
- Länka till personen som gett mig awarden
- Berätta sju intressanta fakta om mig själv
- Välja sju andra bloggar att ge awarden till
- Länka till deras bloggar
- Lämna en kommentar i deras blogg med informationen att du gett dem en award.

7 fakta om mig:

1. Jag är en riktig språkpolis som avskyr särskrivningar, felstavningar och dåligt språk i största allmänhet - samtidigt som jag själv ofta slinter på tangenterna och sällan orkar korrekturläsa.

2. Jag var extremt slarvig och stökig ända tills jag fick barn, nu är jag rätt bra på att städa och hålla ordning.

3. Nästan alla tycker att jag ser mycket yngre ut än vad jag är så jag tyckte det var skönt att fylla 30 och få lite mer pondus.

4. Jag orkar ofta inte svara när telefonen ringer, men när jag väl pratar i telefon så gör jag det gärna länge.

5. Jag läser väldigt fort. När jag gjorde högskoleprovet hade jag alla rätt på läsförståelsedelen, och blev klar en hel kvart innan utsatt tid.

6. Alla på mitt jobb tror att jag har massor med tålamod, men egentligen är jag extremt otålig.

7. Min allra sämsta egenskap är att jag inte klarar av när saker går sakta, människor som pratar väldigt långsamt eller är långrandiga, eller när folk inte förstår vad jag eller någon annan säger trots upprepade försök.

Nu ska jag alltså dela ut den här awarden till sju andra.

1. Ia nyckelpiga: För att jag är helt förälskad i hela hennes blogg, och har drömt om att göra giraffmönstret i minst ett halvår utan att komma till skott.

2. Miss Katka: Miss Katka har en bloggpaus just nu, men eftersom det var tack vare hennes blogg jag började virka igen så måste jag bara ge henne en award.

3. Bessemess: för att hon virkar så rolig leksaksmat och syr så fint - hon har specialspytt ett par byxor til min dotter som ska gipsas, bara det!

4. Min inspiration: för att det är hon som fått mig att påbörja en hexagonfilt i äppelblomsfärger.

5. Virkverket: för att det var där jag såg de underbara virkade bilarna för första gången. Jag har fortfarande inte lyckats till belåtenhet, men jag kämpar vidare...

6. Garn&gott för att jag verkligen vill göra alla hennes glassmönster. Typ nu.

7. Den sista vill jag ge till Skaparstigen. Tyvärr har hon stängt sin blogg för allmänheten, så jag kan inte kommentera hos henne. Men om någon här har tillgång till hennes blogg, får ni gärna berätta det för henne!

4 kommentarer:

 1. Hej Denice!
  Tack så jättemycket för awarden! Det värmer alltid lika gott att få höra att jag lyckas inspirera andra! Dock, lägger jag inte upp den igen - jag fick den häromdagen också. Men -jag kan avslöja om mej själv att jag är lik dej på pricken på punkt 1 och 7 ;)

  Kul att du virkar en äppel-blomsfilt! Jag tror jag är ganska ensam om just de färgerna hittills, men det är bara kul om det blir fler! Har för mej att Ninni (Stickiga fingrar) håller på med en också. Garnet som jag använder är bomullsgarn (virkgarn 8/4) som jag färgar själv - därav alla färgnyanser. Det är enkelt att färga själv, om du vill prova så finns det en beskrivning hos mej under taggen "yarn".

  Ha det gott!! - och välkommen i bloggvärlden :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att jag inspirerat dig till att göra en filt och tack för award:en.
  Du hittar mina svar här:
  http://mininspiration.blogspot.com/2008/10/sju.html

  //Caroline

  SvaraRadera