Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 5 maj 2012

Favorit i repris
Samma modell, andra tyger och kort ärm istället. Från början skulle dottern ge bort klänningen i present på ett kalas idag, och det var med sorg jag satte saxen i Deer-tyget som hon själv valt ut. Den lilla bit som blev kvar räcker inte till mycket.

Som tur var - för mig- så ville dottern behålla klänningen, och hade istället på sig den på kalaset. Även den här klänningen fick en fin komplimang. En av de andra föräldrarna uppmärksammade den, och sa till dottern att hon hade fin klänning. Därpå vände hon sig till oss andra föräldrar och sa: "Det görs så mycket fina barnkläder nu för tiden". Haha, jag fann mig tyvärr inte tillräckligt snabbt för att säga att jag sytt den själv.

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar dotter du har ♥♥♥
  Du, tyget är heeeelt fantastiskt!!! Tänk om man haft en sån klänning som liten... jag skulle nog vägrat ta av mig den nånsin =)
  Och jag blir så vansinnigt sugen på att försöka virka ett sånt litet blommigt rådjur!! Du skulle möjligen inte ha lust att fota dem "i slätt tillstånd" och skicka mig? Om det funkar, och jag lyckas få till nåt bra, kommer det ett litet paket till dottern sen =)
  Maila i så fall till iamhere@live.se
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Superfin klänning! Det är så skönt att våren äntligen är här, så att man kan börja sy kläder med kort ärm igen :)

  SvaraRadera
 3. Å vilken sötnos i fin klänning!

  SvaraRadera
 4. Så fin den med!

  Ang. Pfaffen: Fungerar bara kortare sträckor innan trassel, kör hoppsasteg, fnasar tråd trots att jag bara använder rekommenderad sådan och fixar inte broderi- och quiltsömmarna. Har lämnat in två gånger men det ska tydligen inte vara något som helst felt på den - ett riktigt måndagsexemplar?

  SvaraRadera