Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 12 juli 2012

Sista på ett tag


Kanske blev det en mer dramatisk rubrik än vad jag tänkt mig :-) Men lite stämmer det. Jag har sytt en del t-shirts den senaste tiden, och längtar efter att mitt pågående virkprojekt ska bli klart så att jag får blogga om det istället. Men nu är det min Ottobre-efterapning som är på tapeten. Jag har gjort t-shirten lite kortare än mönstret, mest för att testa, och så har jag sytt på det här fina bandet som dekoration.

Tyg:
Circus köpt från Live Home
Rosa kantband - köpt... tja, minns inte men det är jersey i alla fall.
Band:
Mrs Bao
Mönster:
Ur Ottobre, sommarnumret 2012. Jag har som sagt härmat totalt, i tidningen är modellen uppsydd i precis de här färgerna och tygerna. Jag trodde inte det gröna cirkustyget gick att få tag på i Sverige, så jag blev superglad när jag hittade det. Älskar grönt och rosa tillsammans.


Tjolahopp! Samma puffärm som jag sytt flera gånger nu - det är så skönt att sy från ett mönster som redan är avritat och som jag vet funkar bra.

2 kommentarer:

  1. Så söt och tyget är verkligen jättefint!

    SvaraRadera
  2. Så sött med de färgerna ihop! Jag tycker dock inte att kag själv passar i grönt, men det är väl antagligen något jag bara fått för mig. Så jag köpte ett grönt tyg för någon vecka sen som jag tänkte sy en klänning av. Vi får se hur det blir.

    Tack för alla söta kommentarer du lämnar på min blogg. Du peppar mig och gör så jag vill fortsätta skriva. Så det tackar jag för! :)

    Hoppas du får en toppensemester och att vädret blir lite bättre. Kramhej

    SvaraRadera