Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 25 februari 2013

Virkade converse

Jag har letat i flera månader efter ett mönster på virkade converse, hittat flera meningen av dem jag hittat har givit det resultat jag velat ha.

Jag har velat göra skorna i tunt garn och med många detaljer. Ett tag gav jag upp, men så köpte jag senaste numret av 101 idéer, och där fanns ett mönster. Jag var tyvärr tvungen att överge tanken på det tunna garnet och fick virka i dubbla trådar,men resultatet är bäst hittills. Och det blev ett par färdiga skor!1 kommentar:

  1. Åh vad gulliga. Om jag hade en bebis så skulle den få sådana:-)
    Har du också bytt jobb? Hoppas det är något riktigt bra. Själv tycker jag mitt jobbyte i höstas var det bästa som hänt på länge.
    Kram!

    SvaraRadera