Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 8 juni 2013

Till en liten

Jag har sytt body och byxor till en liten en som ska komma till världen nu i sommar.

Det fick bli i de supermjuka fåren köpta hos Strömming, det passar en liten nyföding. Jag kantade med lila interlock från liandlo.

Byxorna är också i jättehärlig kvalitet, bambuvelour, också den från Strömming (Jaa, jag älskar tygerna därifrån!). Mudden fick bli av randig interlock från e-slöjd, det lila i ränderna matchade perfekt med interlocken i bodyn. Jag har använt en stuv som min dotter fick av dem på Syfestivalen, det som är kvar får jag väl använda till henne :-)

Hit har annars sommaren kommit. Vi hänger på stranden när vi kan, men jag hinner fortfarande sy på kvällarna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar