Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 30 januari 2010

lite virkade småsaker


Min odekorerade Kokeshi-docka. Den är faktiskt sötare i verkligheten så det så! Mönstret är härifrån, jag har ändrat på håret och som sagt, så ska den dekoreras också...En virkad bebisleksak som snart ska skickas till Söråker som present till liten nyföding, mönstret hittade jag hos Handmade by Dodo. Jag har ändrat på uddkanten, det blev lite konstigt när jag följde mönstret - jag är rätt dålig på att vara noggrann...
... så och en liten minimuffin som jag hittade mönstret till här. Jag har dock ändrat även här och gjort den ganska mycket större, med tyvärr något sämre resultat.


3 kommentarer:

  1. Jättefina saker :-) Blev sugen på att göra en docka jag med, så jag lägger nog ifrån mig mitt nuvarande projekt och gör en sån istället.

    SvaraRadera
  2. Tack! Planen var att göra tre, men jag får väl se om det blir så, det finns så mycket att göra!

    SvaraRadera
  3. Jag har en award till dig i min blogg nu :-)

    SvaraRadera