Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 24 juli 2010

leksaksmatAnledningen till att jag började virka så frenteiskt för drygt ett år sedan var att jag ville göra leksaksmat till barnens lekspis. Jag tycker fortfarande att det är jättekul, och barnen leker verkligen med det jag gör. Är det inte i deras lilla kök så leker vi affär eller picknick med all mat. De har en hel korg nu med både mat, frukter, grönsaker och bakverk. Jag gör bara någon grej av varje för sen har jag nya grejer att testa. Igår hade jag egentligen tänkt göra någon av Garn & gotts fina glassar, men det slutade med en vattenmelon. Jag följde detta mönster men tror att jag gjort det lite annorlunda själv om jag orkat tänka till och göra eget.

3 kommentarer:

 1. Så fina leksaker dina barn har! Jag föreställer mig att det känns väldigt meningsfullt att göra dem, från idé till de kommer till användning.

  Kul att du vill vara med i min lilla utlottning också.

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 2. Min dotter bara älskar vattenmelon (en av få saker jag får i henne den här varma sommaren) så nu bara måste jag försöka mig på en sådan också. Jag har ju börjat lära mig följa mönster men vi får väl se... Jag kastade mig över bakverk när jag fick upp ögonen för dessa sötsaker (i dubbelbemärkelse) och lärde mig virka av den anledningen. Men man borde nog gå över till lite andra nyttigheter. ;)

  Ha det fint i sommarvärmen!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Jättefin melon. Ang morotsmönstret, så tror jag att man kan skicka en förfrågan om man försöker gå in på Skaparstigens blogg. Om inte det går, kan jag skicka och fråga om jag får dela med mig av mönstret till henne.

  SvaraRadera