Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 18 juli 2010

Spidergirl löser alla problem


Crochetra får förlåta att min fina vinst, ett mobilfodral hamnar i skymundan. Sedan jag hämtade paketet, innehållandes dessa fina saker, i tisdags, har det varit Spidergirl och enbart Spidergirl för dottern. Därför ser hon redan lite lekt ut på fotot... Spidergirl har löst allas problem de senaste dagarna, hon har flugit, åkt motorcykel - och vägrat visat vem hon är under masken för alla utom dottern. Crochetra - du är helt underbar, tusen, tusen tack! Så duktig och en så fin person som gjort detta för min dotter.
Och min vinst? Det fina mobilfodralet passar mig perfekt. Knapparna får inte plats i det, vilket är bra, för i det som jag fick med till telefonen hamnade de innanför vilket gjorde att jag stängde avtelefonen istället för att svara varje gång jag använde det. Så nu slipper jag fler repor i skärmen. Dessutom är färgkombinationen, rött och turkost, väldigt fin och broderierna underbara.
MItt eget pysslande? På is, kan man säga. Stickningen av min mohairsjal tror jag att jag lägger ner. Jag använde ett mönster från garnstudio men det verkar bli väldigt spetsigt, och dessutom gillar jag ine hur randningen blir. Färgerna blir inte så fina mot varandra som det såg ut när jag såg bara nystanen. Men jag ska nog komma på något nytt projekt, bara temperaturen går under 28 grader, vilket varit den lägsta vi haft här hemma sen vi kom hem.

1 kommentar:

  1. Visst är det bra med en egen problemlösare, det borde alla ha! Många kramar!

    SvaraRadera