Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 12 juni 2011

Linnet in actionDet är så härligt att se dottern röra sig, leka, hoppa och busa. Bilderna från gårdagens inlägg var mörka och trista, så här ser det ut i verkligheten. Idag har vi dock pysslat med andra saker. Meningen var att vi skulle göra skålar av pärlor, men det blev inte av. Istället bakade vi chokladbollar på begäran från sonen, och sydde glassar, på begäran från dottern.

Mönstret på glassarna är från boken "Tildas landsted", och bättre bilder kommer, någon gång framöver när glassarna är klara. Tyget är från mammas gömmor (det lila) och strutvelouren har jag köpt av Johannah/Pumpalot (hoppas att det funkar att länka idag, det gjorde det inte igår när jag försökte länka till boken där linnemönstret finns).

2 kommentarer:

  1. Superfint linne - både på galjen i förra inlägget och in action här. :-)

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint! Vad duktig du är på att sy. Du sa ju att du gått en nätkurs. Var hittar man den? Den ger ju uppenbarligen resultat!
    Kram!

    SvaraRadera