Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 5 september 2011

Snurrig i mössan

Sara gjorde den här fina mössan för ett tag sen, och nu när hösten är i antågande gjorde jag slag i saken. Saras mössa blev lite för kort för den som den var tänkt för, så jag valde att sticka vuxenstorleken och provade innan jag började minska för att inte råka ut för samma sak. Garnet är Lucca Fino från BC garn, rester från den rosa koftan jag stickade för ett tag sen och stickor i storlek 2,5. Och mönstret? Det finns här. Superlätt och mössan blev verkligen fin.6 kommentarer:

 1. Vilken fin mössa. Jag skulle kunna tänka mig en sådan själv... Vad roligt att du tyckte om paketet. Fyrisgarnet är beroendeframkallande och tyvärr inte så lätt att få tag på om man inte åker till Sätergläntan. Så nu har du en anledning att åka dit!
  :-)
  kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefin mössa (sån skulle Jag vilja ha! :-D) och dottern är supersöt som vanligt. :-D Himla goa kinder! :-)

  Ja, vad sjutton ska himlen ha morfarar och farfarar till?? Eller mammor och pappor? Vansinnigt dumt påhitt.

  Och det är ju verkligen knäppt att man nästan bara träffar släktningar på dop, bröllop och begravningar. Hur trevliga de är blir det liksom inte av annars. (Jag har till och med en hel hög i samma stad.)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Jättesöt mössa! Ska försöka hålla den i minnet när alla andra projekt är klara :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken superfin snurrad mössa!

  SvaraRadera
 5. Hej, Fick din kommentar angående en kommentar jag har skrivit. Jag antar att det var "isaks nya lever" du menade och jag förstår vad du menar.
  Det var verkligen inte meningen att någon skulle ta illa upp. Jag hade inte alls kollat vad det var för blogg jag var inne på, förrän efter att jag hade skickat kommentaren och jag kände mig verkligen hemsk, jag skickade en ny kommentar efter den jag skrivit första gången, såg nu att den inte har kommit upp, om det är att den inte blivit godkänd eller att det blivit något fel vet jag inte. Men precis som du skrev har jag börjat tänka efter lite mer och börjat att läsa bloggen innan jag kommenterat någonting.

  SvaraRadera