Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 2 november 2011

höst & vabJag vabbar, men har passat på att rasta barnen en stund utomhus. Dottern har 38,5 i feber, men efter att ha legat i soffan i 1,5 dag så var det skönt med lite luft.

Jag passade på att ordna en bättre bild på halskragen. Tyvärr hittade jag en död råtta bland löven, så lika mysigt som det ser ut var det inte :-(

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder (och vilka fina mössor!). Skönt att få lite luft och ljus mitt i febern. Då piggnar man ju till. Din bild är jätte fin, med krage och allt, och kommentaren under resulterade i ett oväntat skratt =D

    SvaraRadera
  2. Iiii en död råtta! Äckligt. Fast dom är bättre döda än levande tycker jag. Förra året så dog inte en av mössen i vår råttfälla. Då höll jag stenhårt på könsrollerna. Som kvinna behöver man inte befatta sig med sånt.
    Hoppas ni kryar på er snart. Vi är också sjuka. Inte kul. Kram.

    SvaraRadera