Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 3 november 2011

Stinas jultavla, fast i väldigt förenklad form :-)
Pysselstafetten är ju igång, och Stina startade med en jättefin jultavla. Jag gillade idén, så fast jag i princip bara hade ståltråden hemma av det som behövdes, så rotade jag fram en gammal ram och körde på med orden. Jag har aldrig gjort ord i ståltråd förut - knappt något alls i ståltråd ens - men jag satte mig i soffan och gjorde ett försök, med båda barnen omkring mig. Det gick ganska bra, så bra att det var roligt, även om resultatet är allt annat än perfekt.

Med mer tid så ska jag lägga ner lite mer möda på orden, för jag fick verkligen mersmak och massor med idéer på vad jag kan göra med ståltråd.

Bilderna är mörka, vi har inte bättre belysning i vår hall, men det får duga. Det är ju snart vinter och mörkt jämt...

6 kommentarer:

 1. Tack för din jättesnälla kommentar, vad glad jag blev!
  Och duktigt av dig att ha kommit igång med stafettpysslen, själv har jag bara tittat än så länge...

  SvaraRadera
 2. Vilken fin tavla! Jag har kikat på några av er som gjort ståltrådsbokstäver, och det ser rätt svårt ut fast blir så väldigt fint. Kanske måste prova ändå =)

  SvaraRadera
 3. Kul att du blev sugen på att testa! :-) Kan tipsa om en kanonbra bok om du vill gå vidare med trådpysslet:
  http://www.bokus.com/bok/9781440303166/creative-bloom/

  Hoppas ni mår bättre nu och får en mysig helg! Kram!! :-)

  SvaraRadera
 4. kul att du gillade min påse=) absolut, man kan ju ha vad som helst i påsen såklart. eller förvara skorna i garderoben i sådanna påsar=) vad fin din tavla blev förresten=)

  SvaraRadera
 5. Ja, visst var det en rolig idé, Stina visade! Jag har tänkt att jag ska testa också.

  SvaraRadera