Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 21 juli 2012

I väntan på


Familjen ska utökas med en liten bebbe, mina barn ska få en liten kusin. 

Det är en efterlängtad bebbe, och redan innan bebben fanns började jag virka rutor, en om dagen ett tag, av mina restgarner. Jag har aldrig lyckats slutföra en filt, men jag ville gärna prova, så en om dagen kändes som ett bra projekt.

När jag fick veta att bebben både flyttat in i mammans mage, installerat sig ordentligt och gjort klart att den skulle stanna, fick jag en nytändning och kunde inte låta bli att slutföra filten, fast det är några månader kvar innan vi får träffa den.

Rutorna är enkla, jag valde den här rutan men hoppade över den delen som gör dem till hjärtan. Jag har använt de restgarner jag har (hade) i blå och grå färger, jag ville ha en ganska mild färgskala och som tur var räckte garnerna ganska precis.

4 kommentarer:

 1. Oj så fin! Härlig färgskala!

  SvaraRadera
 2. Jätte fin filt! Mjuka sköna färger som du skriver! Perfekt för en liten bebbe.
  Men nu får du snart berätta din hemlighet, hur hinner du allt??

  SvaraRadera
 3. Åh vad fin!! :-D den kommer bli helt perfekt! Du är så duktig. :-) kram

  SvaraRadera