Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 15 november 2012

Knasig luva

Jag har sytt en liten munkjacka, men vet inte om luvan blev knasig? Den är vändsydd men svår att få grepp om utan bebis att ha inuti, haha. Storleken är 62, tyget velour köpt i facebookgruppen Tygsamlarna och mönstret är Panda/Ottobre.

3 kommentarer:

 1. Söt liten luvtröja är säker på att den kommer att passa.
  Kul att höra att du är nöjd med mössan och komplimanger är ju alltid trevligt att få.

  Trevlig helg
  Mia

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin blogg, så himla inspirerande! Perfekt för mig som börjat med ledighet på fredagar och vill komma igång med pyssligheterna själv igen :D

  Riktigt fina saker skapar du!

  SvaraRadera
 3. ÄNTLIGEN har jag hittat T's motorcykel :) Jag har verkligen letat, men den var som uppslukad av jorden. Den låg i en tom låda vi brukar ha våra dvd-filmer i :) tar med den på lördag till honom!

  SvaraRadera