Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 2 januari 2013

Long time no see

Haha, det var en evighet sen jag bloggade! Jag har sänkt ambitionsnivån något, och har ägnat tid åt andra saker. Men nu har jag lite färdigt att visa er. Idag sydde jag klart den här tröjan till min dotter. Två av mina symaskiner ska på service, så den är sydd med sicksack och raksöm endast :-). Tyget valde dottern själv på Syfestivalen i höstas, kantbanden är lila - allt köpt sv Liandlo. Dottern har också valt modell.

3 kommentarer:

  1. Söt! Kul när tjejer väljer annat än rosa! För min sexåring är rosa fortfarande favorit, men nu kan faktiskt annat vara finare ibland. Fast jag gillar ju förståss också rosa... = )

    SvaraRadera
  2. Så roligt att du lade upp din blogg på Hildashus, så jag kunde hitta hit.
    kram
    HAnna

    SvaraRadera