Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

tisdag 15 juni 2010

det där med fröbytet...

Jag har rätt dåligt samvete. Jag har bara planterat hälften av alla fina fröer jag fick i fröbytet. Och de jag har planterat, har jag inte fotograferat som utlovat, men det ser ut som att en del av dem har kommit upp i alla fall. Jag ville, så mycket och så gärna.

Det kom lite emellan. Som en operation, ett stort gips och alldeles för lite tid att ägna åt trädgården. Jag har inte ens hunnit besöka de andra bloggarna för att se hur det gått för de andra som planterat, inte ens till Susanne, som jag skickade till, för att se hur mina fröer har tagit sig.

Hunnit och hunnit, det har inte funnits så mycket plats i huvudet och livet för det här. Jag ville plantera med dottern, men just nu står vårt liv liksom på vänt.

Förlåt!

4 kommentarer:

 1. Inte lätt att hinna med som ni har det nu! Längtar efter er men vi ses snart!

  SvaraRadera
 2. Försök att lägga det dåliga samvetet åt sidan, så att du inte plågar dig själv med något som du inte kan rå på. Roliga saker ska vara roliga, men var sak har sin tid. Ni har "en annan tid" just nu, där frösådd liksom inte ingår. Det kommer en ny "frö-tid" så småningom, och då kan ni göra det tillsammans som du planerat :)

  Kram Outi

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt att hinna med allt just nu. Du kan ju alltid spara fröna till nästa år.
  Såg bilden under har dottern din gips på benen och magen?
  Kul att du vill vara med i min utlottning, lycka till
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Svar: Skönt att höra att det gick hyffsat bra med garnkorgen iaf :) Kanske fattar du mod nog att flytta ut allt garn till vardagsrummet lagom till han blir tonåring... hihi... då borde risken vara över för sådana akutkräkattacker.

  SvaraRadera