Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

fredag 18 juni 2010

Semester!

Jag är trött, trött, trött efter att ha suttit uppe lite för sent några kvällar. Just den här kvällen var meningen att jag skulle virka färdigt en giraff så min mamma som kommer och hälsar på imorgon skulle kunna ta med den hem till min syster som ska ge den till en kompis som får en liten bebis i sommar. Tvärr verkar det som om vi fått besök av Lånarna härhemma, för min fyllnadsvadd är helt försvunnen, verkligen irriterande.

Det kommer vara lite stiltje här ett tag framöver. Idag var min sista arbetsdag innan semestern, och vi ska kuska runt så mycket som det nu går, både norröver, söderöver och till Sorrento/Italien innan det om fyra veckor är dags att gå tillbaka till verkligheten. Förhoppningsvis lyckas jag i alla fall pyssla en del under tiden så jag har lite att visa när vi är hemma mellan varven.

Glad sommar på er!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får en skön, vilsam semester då du bara gör roliga saker!

  Kram Outi

  SvaraRadera
 2. Ha en riktigt bra semester!!! Och så hoppas jag din dotter blir bra snart. Tufft att behöva ha ett så stort gips när man är liten och förmodligen helst bara vill springa runt.
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får en jätteskön semester!

  SvaraRadera
 4. Lycka till med allt, och trevlig semeser.

  SvaraRadera