Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 28 juli 2010

Glass

Äntligen blev en av glassarna hos Garn & gott virkad. Det var roligt lätt och gick fort förutom att jag hade ett vitt restgarns som var alldeles blankt, plastigt och nästan omöjligt att virka med. Därför blev moucherna inte så fina och så hade jag lite för stor virknål. Jag följde inte mönstret helt, utan tyckte det blev bättre om det vita och röda inte blev exakt rakt. Det är bara några småsaker jag inte gjort hoppat över ett varv här, gjort färgbytet på ett annat ställe där...
Anledningen till att jag virkade en glass var att jag tappade bort den färg jag skulle byta till på min sittpuff men hittade inte nystanet. Det lustiga var att imorse när jag kom upp låg det i hörnet på soffan... Förstår inte hur jag kunde missa det igår!

5 kommentarer:

 1. Glassen ser väldigt god ut.
  Visst är det konstigt när saker försvinner och kommer oväntat tillbaka. Ibland undrar man om det går runt ett litet troll och flyttar på
  saker.

  Lycka till med virkningen av puffen.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att mönstret kom till användning för någon. Glassmönstrena var bland de första mönster jag gjorde och jag skulle säkert upptäcka en hel del saker som jag skulle gjort annorlunda idag om jag kollade igenom dem... :-)

  /Sandra

  SvaraRadera
 3. Sandra jag tycker att dina färdiga alster är mycket finare än mina, kände lite prestationsångest till och med när dina såg så goda ut :-) Men mina duger bra att leka med.

  SvaraRadera
 4. Det kanske var "lånarna" som varit framme och pillat på dit nystan...
  Jättefin glass blev det i alla fall!

  SvaraRadera