Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 22 september 2010

En riktig ängel


Det börjar närma sig tredje operationen, tredje gången gillt, ännu en gång, det skär i mig, men jag vet ju att vi måste. Två och en halv vecka kvar.

Men - det som inlägget egentligen är tänkt att handla om är något positivt. Det finns fantastiska människor där ute. Sofia på Moya smyckedesign är en sådan. Hon skänker bort gåvoänglar till människor som behover lite extra omtanke, och skänker dessutom 15 kr per såld skyddsängel till barn drabbade av cancer. Hon har även, till min lycka, valt att sända en av sina fina berlocker till min dotter.

Sofia inspirerar mig. Fler borde göra som hon. Min blogg är inte stor och har inte många läsare, men jag vill göra allt jag kan för att sprida kunskapen om hennes smycken.

2 kommentarer:

  1. Nu har jag också länkat till henne! Som du säger, fler borde göra som hon! Jag hoppas allt går bra för dig och din familj både med operationen och med allt annat :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag önskar så att den här operationen går bra så att din lilla tjej kan bli bra igen.
    Kram!

    SvaraRadera