Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 19 september 2010

helgen och veckan

Finaste lilla älsklingen har ramlat från en pall och slagit upp en 3 cm stort jack i bakhuvudet. Han blödde som en tok och vi fick packa in honom i bilen och åka och sy ihop honom. Hemsk upplevelse, och jag har passat på honom hela dagen - fast olyckan hände när jag stod precis bredvid honom, och jag inser ju att olyckor händer, hur försiktig man än är.

Spexiga dottern fick ett broderikit från Panduro i födelsedagspresent, och hon är superduktig.
Själv har jag stickat en pulsvärmare - men den får ni se först när jag är färdig med den andra. Jag har också varit på Litet nystan och köpt fint garn till en mössa som sambon vill ha - men jag har bara hunnit några varv än, det lär ta tid, för garnet är tunt.

3 kommentarer:

 1. Stackars liten... Hoppas han mår bra nu efteråt.

  SvaraRadera
 2. Gullungarna! Pussa dem båda två från mig!

  SvaraRadera
 3. Kikade in för att se den söta bläckfisken. Supersöt ju! :-)

  Min dotter älskar sådana där klassiska "sykort"...det kan hon göra hur många som helst. Hon har broderat flera bokstäver i alfabetet bland annat. Ett litet tips.

  SvaraRadera