Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 28 oktober 2010

Halloweenpyssel

Vi skrev ut ett jätteskelett från den här sidan. Egentligen skulle man klistra upp alla delarna på svart kartong, men dottern ville hellre tejpa ihop dem - tur det för så mycket svart kartong har vi inte. Skelettet hängde i gardinen hela dagen, men när det var sovdags så blev dottern rädd och skelettet fick flytta ut från rummet.

Hon ritade en hjärna och lite annat smått och gott, jag fick sköta klippandet.

Hundbenet som jag virkade nästan färdigt (mönster hittas här) för ett tag sedan fick också bli klart i sann Halloweenanda. Man man ju låtsas att det är en benknota. Dotter ville absolut fästa tråden, och vem är jag att neka henne, hehe. Tänk om det gick att utlokalisera allt det arbetet till henne! Snyggt gips hon har, eller hur?

Här är hundbenet. Bilden blev suddig, men vi fotograferade på kvällen så det gick inte göra så mycket med vår värdelösa kamera.

Trevlig helg!

3 kommentarer:

 1. Vilket jätte coolt skelett!
  Och vilken urtålmodig liten (stor) tjej du har, fantastiskt att få sån hjälp!

  SvaraRadera
 2. Vilket häftigt skelett det måste vi också göra. Tack för tips och länk.
  Jag som tyckte att hennes gips var stort tidigare.

  Kul att du vill beställa en prickig skjorta jag har dubbelstorlekar så det blir 86/92 nästa blir nog stort 98/104. Han ser inte så stor ut på bilden.

  Har du någon mail adress min hittar du i vänster kolumnen.

  Trevlig helg går att säga om några timmar

  SvaraRadera
 3. Vad fint, och stort. Bra ide att skriva ut, och pynta på. Trevlig helg!

  SvaraRadera