Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 16 oktober 2010

Utlottning av vantar till 0-1-åring


Jag virkade vantar som skulle vara till dottern, men de blev för små både för henne och lillebror. Jag tippar därför att de skulle passa ett barn runt året. För att slippa ha ett par alldeles för små vantar liggandes hemma kör jag en snabb utlottning på dem.


Garnet är ett mörklilamelerat akrylgarn, tjockt, mjukt och funkar i tvättmaskin. Prickarna är virkade i akryl respektive mohair och går att sprätta bort om du inte gillar dem. Jag virkar ganska hårt, så på ett mindre barn är det kanske inte så lätt att använda tummarna :-)


Då det är väder för vantarna nu och inte sen (förutom till våren då) så kör jag dragning när vi kommit hem i nästa vecka. 21 oktober någon gång på kvällen blir det.


Hoppas någon vill ha dem :-)


För att delta behöver du bara skriva en kommentar till det här inlägget, ni som skrivit att ni vill vara med i inlägget innan behöver inte anmäla er igen.


6 kommentarer:

 1. Jag vill jättegärna vara med på utlottningen :-) LÄnkar dessutom från min blogg :-D

  SvaraRadera
 2. Jag är gärna med! Fina vantar :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilka finfina vantar, de skulle nog mitt
  barnbarn passa superbra i.
  Så jag är gärna med i utlottningen.
  Tack för alla dina trevliga bloggar.
  annika.gustad@home.se

  SvaraRadera
 4. Så söta! Jag är gärna med och tävlar!

  SvaraRadera
 5. Åh, så mysiga de ser ut! Lillkillen min hade passat bra i dem. Provat fingervantar men han är för liten. Jag vill gärna vara med i utlottningen.

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna vara med i utlottningen av de fina vantarna.
  marie.thelander@hotmail.com

  SvaraRadera