Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 14 augusti 2011

Krympplast

Nu när dagarna inte ser ut som nedan längre, måste vi hitta på andra roligheter. Jag köpte krymplast tidigare i somras, och igår blev det av, dottern och kompisen färglade varsitt ark med söta insekter.



Visst blev de fina? Roligast var att titta på hur de krullade ihop sig i ugnen. Jag är egentligen inte så förtjust i pyssel som jag inte vet man ska göra med när det väl är klart - små platta plastbilder har kanske inte jättestort användningsområde (förutom som halsband, broscher eller kylskåsmagneter) men detta var faktiskt kul ändå. Troligen får några hamna i dotterns sommarlåda till dagis (den ska vi börja pyssla ihop idag, så dottern kan berätta om alla sina sommarminnen framöver) men har någon fler tips på hur man kan använda krymplast så kommentera på.


1 kommentar:

  1. Krympplast verkar spännande. Har inte testat ännu, men nu blev jag sugen. Hittar man det på Panduro eller?

    SvaraRadera