Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

tisdag 11 oktober 2011

Fullt ösJag håller på med massor av projekt på samma gång, och ingenting blir färdigt. Igår sydde jag dock klart ett par leggings till dottern, och idag blev klänningen till klar även den. Jag är inte helt nöjd med klänningen - varken tyget som inte är i alls bra kvalitet - eller mönsterpassningen (mitt fel) men den är lila - vilket är dotterns nya favoritfärg - så den åker säkert på ändå. Leggingsen blev väldigt bra, så sådana tänker jag sy fler av. Synd bara att det går så galet mycket tyg nu när dottern blivit så stor!

PS. Förut stod en fråga här om varför texten blev understruken, och hur sjutton jag skulle få bort det. Stickig löste problemet åt mig!


3 kommentarer:

 1. Härligt lila set!
  Har ingen aning om varför texten blir sådär helt plötsligt - blogger är blogger;)

  SvaraRadera
 2. Det ser snyggt ut på bilden i alla fall! Ja, det går ju galet mycket tyg när barnen blir större.
  Själv har jag insett att jag inte hinner sy just nu. :-(

  SvaraRadera
 3. Jättefint.
  Hon kommer att bli så fin.
  Ha det gott.

  SvaraRadera