Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 22 oktober 2011

Kuddar till sonen

....ett... två... tre... fyra.... (här hoppar vi över några siffror) sexton.... sjutton.... Sonen räknar valar på de nya kuddarna i hans säng. Jag köpte det prickiga tyget på Stoff & stil i våras, efter att i två års tid tänkt att han ska få ha prickiga röda kuddar i sin säng, men inte förrän nu kom jag till skott. Stryka-på valen och bandet med valar kommer också från Stof & stil. Jag hade nog tänkt använda dem till kläder, men belv sugen på att dekorera kuddarna, och jag är väldigt nöjd med resultatet. Och det finns mer band kvar att använda till något annat framöver.


1 kommentar:

  1. Åh så mysigt med massor av härliga kuddar!!
    Fram för fler sten-letare, vi behöver många såna i världen =D Det roliga är att om man bara verkligen ger sig tid och tittar (så där som barn gör) på nästan vilken sten som helst så hittar man märkliga mönster och färger överallt. Och när man betraktat tillräckligt många granitstenar är det som att komma till himlen när man kliver in på en stenmässa =)
    Kram på er ♥

    SvaraRadera