Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 6 juni 2010

En sjal är född


En styck ullsjal färdigstickad. Och jag är såå nöjd med mig själv. Jag gjorde den lite längre än mönstret, som är från Marks och Kattens, ca 160 cm istället för 140. Garnet är ett melerat ullgarn. Bilden? Än så länge får ni hålla tillgodo med denna bild från ett tidigare inlägg. En bild på den färdiga sjalen kommer när jag lyckats klura ut hur jag får bilden från mobilen till datorn utan sladden som jag inte vet var den befinner sig. I varje fall inte här,på sjukhuset. Frågan är bara om den är helt färdig eller om jag ska dekorera med något? I mönstret har de knutit på en frans, men jag tycker inte det är så fint, det ser mest klumpigt ut, och inte min stil, så det hoppar jag över.
Uppdatering: Nu finns en bild på sjalen. Och mig. Det är min 4-åring som tagit fotot, det var inte meningen att jag skulle synas men så kan det gå.

5 kommentarer:

 1. Fin den blev! Jag skulle också varit oerhört nöjd om jag hade gjort den, jag är urdålig på att sticka! :S

  SvaraRadera
 2. Hur är det med lilltjejen? Skickar en uppmuntringskram och hopp om att allt går bra.
  (och jag ska fundera vidare på utmaningen också)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kan du mejla från din mobil? I så fall är det lätt att få över bilden till bloggen :-).

  SvaraRadera
 4. Ville du vara med och chatta om När man skjuter arbetare?

  SvaraRadera
 5. Ny bild... vad fin den blev! Måste börja med sjaltillverkning snart jag med :-)

  SvaraRadera