Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 29 september 2010

inte ens en liten filt blir färdig


Jag gillar verkligen kominationen svart och rosa, och fick för mig att virka en liten dockfilt av små mormorsrutor. Nu insåg jag att jag inte gjort ens hälften av rutorna, för att inte tala om att jag inte fäst några trådar. Med andra ord: jag har sådär 20 smårutor som ligger och skräpar i hela tv-rummet och av någon anledning tror jag att de kommer ligga där i många, många veckor till.

4 kommentarer:

 1. Se det som ett TV-projekt som du kan plocka fram när du har lust! Mina smårutor blev liggandes nästan ett år innan de blev en liten dockfilt. (Som ingen vill leka med, dom gillar bara bilar...:-( )

  SvaraRadera
 2. Åh förlåt, har ju totalt glömt bort det! Ska skicka den genast :)

  SvaraRadera
 3. Inte stress, dom blir nog färdiga såsmåningom. Vad gulligt med en dockfilt, och med rutor blir det fint.

  SvaraRadera
 4. Oj vad jag känner igen mig. Mina rutor började jag med i somras och har bara fått ihop halva filtstorleken jag önskar mig. Är väldigt förvånad över att det tar så lång tid och att det går åt så mycket garn. Med andra ord ingen billig filt men en personlig. Jag hoppas att den skall bli färdig innan det blir sommar igen så barnen får användning av den den här vintern.

  Tack för att du svarade på klädönskemåls frågan det betyder så mycket.

  Önskar dig och familjen en trevlig helg

  SvaraRadera