Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 23 oktober 2010

aktuella äpplen
Sen jag såg äppelgirlangen hos Sagolikt pyssel så har jag varit sugen på att göra en. I veckan har svärmor varit här och hjälpt till med dottern och hennes gips, och dessutom hunnit med att hjälpa till härhemma med bland annat fönsterputsning och gardinbyte. Vita gardiner i ett vitt rum kändes lite tråkigt, så jag var tvungen att sätta igång genast. Inte helt lätt, eftersom sonen just nu är galen i äpplen och försökte fånga dem hela tiden.
Jag valde att göra äpplen i ett par storlekar, och att inte göra en hel girlang. Äpplena är både i tyg och filt, blad och stjälkar är i filt.

5 kommentarer:

 1. Vad fint att ni får hjälp i huset, kan inte vara lätt att ha gips på. Âpplena ser verkligen trevliga ut, så man tänker på att det snart är advent. Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga äpplen! Verkligen fina. Jag är ju smått äppeltokig, så det där var verkligen ett inspirerande tips. Hm... :)


  Ha en fin söndag!
  Kam
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev! Äpplen är gott och fint!
  :-)
  Angående tovning och sånt så brukar jag använda grummes gröna såpa. Funkar finfint.
  Angående kortet, så oroa dig inte för det. Det är absolut ingen brådska. Är du dock säker på att det inte är något litet barn som hittat det och lagt det på ett helgalet ställe(tvättmaskin, torktumlaren, skafferiet, papperskorgen, i en kastrull, i en sko)? Här hemma försvinner saker till dom mest enorma ställen...
  Ta hand om er nu. Så skönt att ni får lite hjälp hemma. Kan tänka mig att det känns bra.
  Kram !

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt besök hos mig.
  Allt i livet har sin tid....
  Otroligt vad duktig du är. Jättefina gardiner. :)
  Önskar dig en härlig dag.

  SvaraRadera