Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 25 december 2010

GOD JUL!

Pysseltjejerna önskar er en fortsatt härlig jul. Barnens fina kläder som de hade på sig på julafton är från fantastiska Mia som har märket Kinoko, vars webshop du hittar här. Mia brukar också vara med på Galleri Hemsytt.

Klänningen sitter knasigt på grund av skenan, men är helt fantastisk, med en sydd rosett och en urgullig hjärtknapp i bak. Hårspännet är också underbart fint.


Sonens fina skjorta, också den från Kinoko såklart. Slipsen ligger på golvet bakom honom.Eftersom detta är en pysselblogg så passar jag på att visa min kofta. Den är i alla fall påbörjad, men än ser man inte att det ska bli en kofta.
Nu vet jag också vem som var min hemlige bytesvän i julkalenderbytet, men det avslöjar jag först senare när jag kan visa vad som dolde sig i resten av paketen.

5 kommentarer:

 1. God fortsättning på julen!!! Vilka fina bilder på er. Så din lille kille slänger också av sig slipsen. Det är samma här. Julkramar från Angelica

  SvaraRadera
 2. Så julfina barnen är i kinoko-kläderna! God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Visst gör Mia urfina barnkläder! Min Em hade hennes jeansklänning med prickigt band i ryggen på sig på julaftonen. Fin som en karamell!

  God fortsättning!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 4. Åh så fina barnen är kul att se kläderna på de är verkligen söta. Jag hoppas ni får mycket glädje och användning av kläderna.
  Jag funderar på att göra ett inlägg med bilder från alla bloggare som beställt kläder. Är det ok om jag lånar en bild?

  Önskar dig en god fortsättning
  kram Mia

  SvaraRadera