Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 30 december 2010

Virkade benvärmare


Dotterns benvärmartid är ju äntligen förbi - 12 januari ska vi på återbesök hos ortopeden och förhoppningsvis bli av med skenan dagtid. Men även barn som inte har gips och kan använda byxor har ju använt benvärmare, så därför blev det ett par.
Garnet har jag fått av Theresa med bloggen Stickig - tusen tack :-) och jag har virkat benvärmarna efter beskrivning i Frida Ponténs bok Virka!. Men vill du göra egna så är det bara att mäta hur breda du behöver göra benvärmarna, virka stolpar och sen sy ihop kalaset.
Blomman är från Drops - virkad i drops delight-rester. Jag satt hela kvällen igår och virkade blommor av garnrester, så kul. Dottern vill ha en vit blomma på vardera benvärmare också, själv tycker jag att det blir lite för mycket, men det är ju hon som ska ha dem så jag kanske offrar mig...
Tänker mig benvärmarna till svarta leggings och kanske jeanskjol, lite rockigt sådär.

3 kommentarer:

 1. Lycka till med återbesök hos doktorn. Jag har också virkat blommor i julhelgen, går fort och blir fint.
  Ônskar dig och familjen ett riktigt
  GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig.

  SvaraRadera
 3. Önskar dig ett riktigt gott nytt år och att allt går bra hos doktorn. Nyårskramar!
  Angelica

  SvaraRadera