Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 5 januari 2011

ändan ur vagnen

Idag hoppas jag att TokTova har fått post. Innehållet i det kuvertet skulle skickats för evigheter sedan, men då mitt första alster blev kidnappat av lånare här hemma (eller uppätet av sonen, möjligen) har insiprationen inte velat infinna sig.

Det är det enda pyssel jag sysselsatt mig med den senaste tiden, förutom koftan, som nu är nästan färdig. Om man räknar det som nästan att jag har armar, 10 cm på själva koftan samt slutfinishen kvar.

3 kommentarer:

 1. Kul! Då kanske jag borde ta en promenad till brevlådan!
  :-)
  Förmodligen kommer du hitta det första kortet snart. Det brukar vara så...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Var på Lerdalaboden igår och tittade efter ditt garn. De hade tyvärr inte den färgen som du behöver. Jag köpte lovikkagarn till vantar men nu hittar jag inte stickorna. Får väl köpa vid tillfälle. Kramar!

  SvaraRadera
 3. Tack!!! Kortet är här nu.
  Kram!

  SvaraRadera