Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 13 januari 2011

pärlmönster

Det är inte jag som gjort det här snygga mönstret.

Det är den här coola 4-åringen. Hon har dessutom blivit av med skenan dagtid nu, och kan därför både ha på sig overall och sitta i snön numera. Det kallas lycka.
Det tog oss bara ett år att komma hit.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt för henne att hon nu slipper skenan på dagen måste vara kul för henne att få leka lite i snön.
  Jag ger dig tre lotter då du på julafton skrev om kinoko kläderna det borde väl räknas som inlägg det med även om det var innan. Min utlottning och mina regler.

  Trevlig helg
  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilka glada nyheter!!! Stor kram till er!

  SvaraRadera
 3. Ska hälsa henne imorgon när hon vaknar! Kul att C blev glad! (och härliga nyheter om skenan) Fast brevet var ju lite lustigt, vi lagade inte mat just då, och inte spaghetti och hade inga bananer hemma, haha. Men A dikterade och jag skrev *s*

  Tror K kommer bli glad för mössan :)

  SvaraRadera
 4. Ja! jag tycker det låter som upplagt för att komma på broderikafé nästa gång :)

  SvaraRadera
 5. Hej! :-) Vad kul att du vill vara med på pysselstafetten!! :-) Jag mailar när bloggschemat börjarbli klart! :-)
  /Stina

  SvaraRadera
 6. Åh så skönt det måste vara att få vara utan skenan! Förstår lyckan. Här hemma pärlas det stup i ett. Och det smittar lite, jag tycker också det är kul att få prova på igen.

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera