Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 31 januari 2011

Det ska bli en kofta till...Vi har haft en lite jobbig tid här hemma, därför har det varit stiltje här på bloggen. Det är jag och sonen som varit sjuka, sonen är det fortfarande och har precis somnat.

Jag har börjat sticka på en kofta till dottern, här är en bild på själva mönstret - på förfrågan. Jag stickar i lite gammelrosa Lucca Fino, och det är ett helt underbart garn att sticka i, så mjukt och liksom luftigt. Min kofta i muskat känns tung och hård i jämförelse.

5 kommentarer:

 1. Krya på er! Angående det försvunna ATC-kortet. Har du letat bakom elementen??? Där kan man hitta allt möjligt har jag märkt. Till exempel vantar och fjärrkontroller!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack för att du visar hur det ser ut!
  Mitt ser ganska likt ut, men jag har nog några maskor fel.
  Men jag tycker ändå inte det ser ut som i beskrivningen...men det kanske ger sig när man kommer längre.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får krya på er ordentligt - ska bli kul att se färdiga koftan!

  SvaraRadera
 4. kul att du gillade min stol=)
  självklart kan du göra något liknande utan pinnstol, annars får du helt enkelt ta och bygga ut garaget, jag finner ingen annan råd=)
  kram på dig och lycka till med koftan

  SvaraRadera