Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

fredag 18 februari 2011

En stackars isbjörn som längtar ut...


Isbjörnen är virkad efter ett mönster av Annika Messing/Virkverket som fanns i senaste numret av tidningen 101 ideér. Jag har använt restgarner, lyckades faktiskt bli av med lite. Det var meningen att isbjörnen skulle bli en present till en liten, fantastiskt söt nyfödd Siri, men jag är inte så nöjd med den - varför är det så omöjligt att göra fina ansikten och montera ihop skiten när det är så kul att virka delarna? Kanske blir det en annan present till bebisen.

12 kommentarer:

 1. Den var ju jättesöt... Den passar jättebra som en present till Lilla Siri!

  SvaraRadera
 2. Va, den var ju verkligen söt tycker jag! Jag skulle bli glad om jag fick den iaf.

  SvaraRadera
 3. Isbjörnen är jätte fin! Jag skulle också bli jätte glad för den om jag var Siri (eller Siris mamma =) )

  SvaraRadera
 4. Jättefin - klart du ska ge bort den! Brukar inte heller vara så nöjd med min montering, tycker det är svårt mot att det är så lätt att virka!

  SvaraRadera
 5. Åh, men den är ju jättesöt! Nu blir jag sugen på att virka något sött djur eller monster igen, fast kanske ska försöka sticka färdigt koftan jag håller på med först.

  SvaraRadera
 6. Den blev ju hur söt som helst! Klart att lilla bebisen ska få den!
  Sv: Vad glad jag är för er skull att er lilla tjej blivit frisk. Det måste nog ändå vara det mest fantastiska när ett litet barn blir friskt igen. Vår lilla kille är på bättringsvägen nu. Nu ska han bara äta upp sig igen och piggna till lite mer. Så himla skönt.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Så otroligt söt!!
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 8. Du ska vara helnöjd ju, söt! :)

  SvaraRadera
 9. Vad kul att du gjort den! Den blev väl jättefin! Jag har inget att klaga på ;)

  SvaraRadera