Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 24 mars 2011

Post från TokTova

Fantastiska TokTova skickade med en liten kycklingfröken till de små skolbarnen som jag beställde av henne. Kycklingarna är helt underbara, och jag kan skvallra om att de är ännu finare i verkligheten. Jag blev superglad när paketet låg i postlådan redan idag.


Ända sen jag började läsa Angelica/ TokTovas blogg så har jag längtat efter ett sådant här underlägg, men det har varit väldigt svårt att bestämma mig för vilken färg - de finns i så många fina att jag vill ha allihop. Tillslut fick det bli en vårig grön tillsammans med kycklingarna, så beställer jag kanske fler framöver. Även underlägget är nämligen otroligt fint.

Även barnen blev galet glada i kycklingarna, dottern adopterade den rosa med fröken på tre röda och jag fick snabbt rädda dem upp på hyllan.
Tusen tack Angelica!!
Nu är det packa och sy badcape som gäller, sista sekunden eftersom tyget kom idag!


4 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni blev nöjda med kycklingarna och underlägget!
  :-)
  Tack för dom fina orden om mig.
  Ha en riktigt fin resa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag fullkomligt förälskade mig i det underbara underlägget, har en själv :) I min samling från TokTova finns också en vätte samt ett grönt tovat hjärta. Funderar på att beställa kycklingarna, de var så glada :)

  SvaraRadera
 3. Vilka underbart söta kycklingar. Börjar längta efter att påskpynta nu!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Väskan du sytt är jättefin. Jag tyckte om formen på den :) Har precis köpt en symaskin. Jag har inte sytt sen syslöjden på högstadiet och får inte till det riktigt som jag vill... jag får nog börja med lite lätta saker som bordsdukar och gardiner... Ha en fortsatt trevlig helg///Kram

  SvaraRadera