Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 10 juni 2012

Till EM:s ära!

...fick sonens helikoptertröja gula kantband.


Tyg: Helikoptertyg från Lilofant, det solgula är från Znok.
Mönster: v-ringad baströja/Ottobre

Modell: sötaste sonen!

4 kommentarer:

 1. Jättefin tröja och söt modell ;)

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg! Himla fint det blev med gult till!

  SvaraRadera
 3. Tack för gratulationerna och tack för att du uppmuntrar mig att blogga mer. Just nu storstädar jag och min pojkvän vår lilla lägenhet och det finna absolut ingen plats för att ha en symaskin framme. Jättetrist. Det får mig att tappa lusten på att sy lite och då blir det också färra inlägg på bloggen. Men jag var på stoff och stils vip-kväll i går och köpte lite söta tyger. Så jag får nog försöka göra plats åt symaskinen ändå..

  Vad spännande att du också ska plugga till hösten. Du kommer ha fullt upp med både jobb och skola.

  Men sen undrar jag en sak. Jag ska också försöka mig på att sy en barntröja. Hur du tycker det är smidigast att sy på kanbanden i halshål och längst ner på ärmarna?

  Kram, Stina

  SvaraRadera