Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 23 september 2012

Muddar med falska flätor


Jag hade en liten rest kvar av underbara garnet Lucca Fino från BC-garn. Tidigare har härvan blivit virkad kant på en kofta, en snurrmössa och av misstag massa ränder i en sjal. Garnet är underbart mjukt och lyxigt, så jag ville verkligen använda det. 

Muddarna blev lite små, men jag har använt varenda liten snutt som fanns kvar av nystanet. Jag valde en lite större storlek på stickor för att få det lite grövre utseendet. Mjuka och härliga blev de, lite för breda men klart användbara. 
Här finns mönstret. Garnet köpte jag på Litet nystan, men jag tror inte det finns där längre. Vet du var det säljs får du gärna skriva en kommentar!

2 kommentarer: