Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 21 november 2010

Dockfilt


En snabb hälsning från mig! Jag har varit lite dålig på att blogga på sista tiden. Inte för att jag inte pysslat, utan för att sonen vaknat så mycket på kvällarna att tiden framför datorn reducerats till ett minimum.
Dockfilten är i alla fall klar, bilden är dålig, men farmors fina docksäng var ju tvungen att få vara med på ett hörn. Jag älskar gamla ting med historia, och extra roligt är det med saker som gått i släkten.

2 kommentarer:

 1. Docksängen är jättefin och filten likaså! Hoppas allt är bra med er annars. Vår minsting är äntligen frisk och vill äta igen. Han ser så liten ut nu efter sex dagars mer eller mindre matvägran. Tur att han hade en del att "ta av".
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är det extra roligt att använda ärvda ting. Och lite vingslag från flydda tider tycker jag det går att höra när barnen leker med mor eller farföräldrarnas saker från samma ålder. Kul!

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera