Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 6 november 2010

så mycket pysslande och så lite bloggande
Med dottern och jag ensamma hemma dagtid blir det mer pysslande än vad jag hinner blogga om. Bland annat har vi gjort dessa halsband i glitterlera, som torkar i luften över natten. Vi tog ut hjärtan och andra saker med former, och så gjorde vi vanliga runda plattor som dottern dekorerade med pennspetsar, trasiga hårspännen och annat som går att rista i lera med. Inspiration fick vi från bloggen lilla a. Dottern fick själv sitta och bläddra bland inläggen och välja vilket pyssel vi skulle göra.

2 kommentarer:

 1. Så kreativa ni är.
  Ha en fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men det låter ju som om ni har det precis som det skall vara. Mer pyssel än blogg. Jag tycker jag har det precis tvärt om. och egentligen inte mycket blogg alls heller. ;)

  Ha det gott!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera