Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

tisdag 2 november 2010

Skyldig?

Vilken skurk! Inte nog med att han har snott min tröja, och troligen gömt både TokTovas och mitt ATC-kort på ett ställe som jag än så länge inte hittat till - idag är dessutom min dockfilt spårlöst försvunnen - och jag som bara hade två rutor kvar att virka på den.

Ikväll gömde jag alltså tre än så länge hemliga projekt jag gör för en julkalender som ska sändas vidare ut i Sverige, och virkade på en liten lussebulle som ska gömmas i barnens julkalender. Om någon är intresserad kan jag lägga ut en liten beskrivning, det är så lätt att det nästan är fjantigt att kalla det för mönster :-)
Imorgon är det dags för jobb igen - för första gången på 3,5 vecka. Önska mig lycka till!

3 kommentarer:

 1. Sicken buse! :) Lycka till med jobbet! Och julkalendern. Vilken kul idé att göra en egen :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har det bra på jobbet. Själv är jag hemma med en liten buse. Som påminner om din lille buse. Allt pillas på, "Lånas" och - försvinner. Jag vill gärna få en liten beskrivning på lussebullen!!! Som jag kanske kan följa... :)

  Ha det gott!
  Kram'
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Haha. sånt litet charmtroll! saknar er!!

  SvaraRadera