Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 24 februari 2011

bebisklänning

Såhär blev bebisklänningen jag sydde till kompisens lilla dotter. Den blev lite för liten, ca storlek 56, men jag får väl hoppas att de får användning för den ändå. Bodyn och byxorna köpte jag till.Världens coolaste och sötaste nyblivna 2-åring fick vara uppklädd med skjorta och slips på dagis den 23:e. Kärlek!

6 kommentarer:

 1. Klänningen är ju jättefin! Dubbelnål är bra! :-)

  SvaraRadera
 2. gud va han är söt! ((:

  o klänningen var fin. (:

  SvaraRadera
 3. Så fin klänningen blev! Härligt mönster. Skjorta på 2-årsdagen, då är han ju stor pojke. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Så söt klänning och stilig tvååring!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken fin liten kille! Jag tycker klänningen blev superfin. Var har du köpt tyget? Har fått lite dille på elefanter:-)

  SvaraRadera
 6. Hej du!
  Ang. loppisfrågan så här i Stockholm så är det Myrornas, Erikshjälpen och Stadsmissionen jag brukar gå på. Erikshjälpen är väl där jag brukar hitta mest fina sakar till bäst pris. Finns i Vårby och Spånga.
  Sen brukar det va loppis i Solnahallen några gånger om året. Tror att nästa gång är i slutet av april.

  Lycka till!! :-)

  SvaraRadera