Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

onsdag 11 januari 2012

Ett gammalt, ett nytt

Någon som kommer ihåg den här sjalen från i somras? Jag har ägnat massor av tid på att göra den större, eftersom jag inte använde den när den var för liten. Nu är den avmaskad för andra gången, tyvärr skulle jag gärna ha den ännu större men den mörkaste grå färgen tog slut, så det får vara.
Inspirerad av Drutten så sydde jag ett pocketfodral till mammas sambo i julklapp. Han läser mycket, och eftersom hans arbete ofta medför att han får sitta och vänta så behöver han ha en bok med sig. Hoppas han kan använda detta. Jag har följt Druttens tut, och tyget är från ikea, knappen vann jag hos Fröken Pimpinett för ett tag sedan. Superbra knappar som passar till det mesta!

2 kommentarer:

  1. Så bra att du kunde göra fina sjalen större - kul att kunna använda det man gör!

    SvaraRadera
  2. Man blir lite sugen på att plocka fram symaskinen när man ser allt fint du gjort =O)
    Du har nåt på min blogg att hämta

    SvaraRadera