Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

söndag 8 januari 2012

Sew along-väskan är färdig!


Min sew alongväska är färdig! Den är rätt påsig, så jag stoppade den lite för att det ska gå att se hur den ser ut. Den blev klar för ett tag sedan, men eftersom jag givit bort den i julklapp så har jag inte velat blogga den förrän nu. Jag är rätt nöjd i alla fall, den är lite vårig/somrig i färgerna, och framför allt är jag glad att jag fixat så många svåra moment.
Mönstret finns att köpa på här, och under syprocessen så hade jag fantastisk hjälp av Karin (som har butiken Karinottilia)som höll i sew alongen och har bloggat massor med tips och trix för att underlätta.

Tyget är ett jeanstyg som jag fått av mamma, samt två olika reatyger från Panduro. Röd snedslå från karinottilia och blixtlås från Tygverket. Jag köpte väskmellanlägg från Bibbi och habalon mellanlägg från karinottilia. Band och spännen gjorde vi i Sew alongen en gemensam beställning hos Strapworks på.
Ville bara visa insidan med fickorna, tyvärr hamnade bilden på sidan, men färgerna/tygerna syns i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Åh vad glad den som fick väskan måste ha blivit! Så
  fina färger, som man blir riktigt glad av!
  Ska du hänga på nästa "sew along"? Jag funderar på det, men vi får se.

  SvaraRadera
 2. oj, vilket jobb!! Den är som sagt superfin!! Vem förärades med den fina väskan i julklapp? =)kram till dig!!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fin den blev! Jag gillar färgkombinationerna.

  SvaraRadera
 4. Väskan är verkligen härlig! Jag kommer att använda den mycket. Tack igen Denice! Vi hade en trevlig dag i lördags, krama de goa barnen!

  SvaraRadera