Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

lördag 21 januari 2012

Superkul pyssel för barnen


Pinterest hittade jag denna supergulliga idé till smart och snygg förvaring. Barnen fick måla några gamla bondgårdsdjur från när jag var liten, och så målade vi lock till gamla glasburkar i olika former och storlekar. Även sonen, som är tre år snart, kunde vara med och pyssla. När allt torkat limmade vi fast djuren på locken och så förvarar vi pysselmaterial i dem.


Sen fastnade vi i pysselträsket, och dottern gjorde en ask dekorerad med fjädrar och bokstäver till mig, medan sonen gjorde pärlplattor. På hela taget en väldigt mysig lördag! Vad som tog mig mest tid under hela fredagkvällen och dagen idag får ni se senare!

4 kommentarer:

 1. Vilket bra tips! Det där tar jag med mig till förskolan tror jag bestämt! :)

  SvaraRadera
 2. Superfina burkar! Och det lät som att ni hade det väldigt mysigt ihop. :-)
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Så fina burka, nu blev jag sugen på att pyssla.

  SvaraRadera