Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

torsdag 22 mars 2012

När barnen är sjuka...... kan den prickiga treåringen måla påskkort (planen var de här söta tumavtryckskorten, men sonen ville annat)
... medan mamman (jag) kan sy gardiner och inse försent att tyget inte riktigt räcker...
... kan vi fika kanelbullar som barnen bakat alldeles själva hemma hos mormor...
... samtidigt som jag inser att mina barn älskar att leka med mina knappar lika mycket som jag älskade att leka med min mammas knappar när jag var barn.

5 kommentarer:

 1. Ser ut som ni har det rätt härligt trots sjukdom :)

  SvaraRadera
 2. Åh... alltså det är ju inte roligt när barnen är sjuka, men det ser verkligen ut som ni gjort det bästa av det. Med eller utan prickar, lillkillen ser rätt nöjd ut =)
  Och när jag ser bilden på honom och knapparna minns jag också vad roligt det var att gå igenom farmors knappburkar...

  SvaraRadera
 3. Har också sjuka barn, och försökte få dem att göra "tumkycklingar". Men de tyckte inte att det såg ut som kycklingar, utan det skulle målas :)

  SvaraRadera
 4. Åh knappar! det var ju jätteroligt att leka med när man var liten. Mamma hade en stor glasburk, älskade att köra ner handen i och bara känna på knapparna...

  SvaraRadera
 5. Ja knappar! Min dotter har utvecklat nåt slags system för alla o jag får nu be om hjälp när jag behöver en, jag får INTE förstöra för henne!

  SvaraRadera