Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 19 mars 2012

Utmaningen - mitt resultatHär hittar du info om utmaningen.

Tunikan är Talulah från senaste Ottobre, i storlek 122 så lite stor för dottern. Originalet har andra ärmar, jag hade tänkt göra korta ärmar men hjärtat hamnade för långt ner för det.

Den randiga trikån är från e-slöjd, jag hade velat ha ärmarna randiga också men tyget räckte inte. Jag fick därför tänka om, och körde på rött med en extra hjärtapplikation.

5 kommentarer:

 1. Finfin tunika! Jag älskar kombinationen rött/blått - särskilt på våren och sommaren - så jag tycker tygkombinationen är perfekt!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt det blev, jag har ännu inte kommit på vad jag ska göra Är nog dags att hitta på något snart!
  Jag ska försöka skriva ett blogginlägg och förklara vad jag menade med att vimma bort insnittet. =)
  kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fint du syr!
  Kul att du vill se vad som finns i min bokhylla. Jag har både böcker från min mamma, min mammas kusin i USA och diverse egna inköp. Finns en hel del kul där. :-)
  Hoppas det går bra med vabbandet och att vattkopporna snart är klara med sitt besök.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så fin tröja! Tycker det randiga och det röda blev perfekt.

  SvaraRadera
 5. Så fin - snyggt med hjärtanen!

  SvaraRadera