Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

måndag 25 juni 2012

Mmmm... misslyckade muddisar...Nä, nu går det inte min väg. De här muddjeansen har legat utklippta länge, och det mesta har gått fel vid färdigställandet. Jag drog kantbanden för mycket på fickorna, och gjorde en för stor mudd och för stor resår i midjan. Fickorna sitter dessutom för högt upp, annars hade jag nog struntat i mudd över huvudtaget. Är inne på att plocka fram sprätten, men det har varit mycket sådant den sista tiden. Dubbelsuck.

Mönster: ???? Ingen aning, jag hittade ett jag ritat för länge sen och körde på det.
Tyg: ett par gamla jeans som min syster började sy för länge, länge sen. 

2 kommentarer:

 1. Jag älskar att du visar inte bara det som är superfint och lyckat utan även det du inte blir nöjd med... det gör att även jag törs prova... =) Fast inte ser jag hur misslyckade dessa brallor är, och sonen ser rätt nöjd ut där på kudden!
  Muddjeans, det vore nåt för mig det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag valde den bild som visade dem från sin bästa sida :-) Måste nog sprätta i alla fall, känns trist om de bara ska ligga där och inte bli använda. Såklart du vågar, jag tror vi alla har sånt som ligger och inte blivit som vi tänkt oss.

   Radera