Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

fredag 5 februari 2010

matroshkan är klar

Äntligen är en av mina småsaker klara, min matroshka.

Dottern blev skitarg när jag ville dekorera den själv, så jag fick lägga ner det och låta henne vara med och göra blomman. Jag hade tänkt leta upp något fint tyg och göra något, men då fick det bli den filt vi hade i hennes pysselskåp.
Det skulle bli franska knutar till ögon, men eftersom båda barnen hade skrikpanik och jag bara ville bli färdig så la jag ner det projektet. Jag har limmat allt än så länge, men funderar på att sy fast senare - det ser så fint ut på originalbilden.

Jag tycker ändå den blev rätt cool, att barnen är med på ett hörn gör det bara personligt, inte så perfekt (måste ju erkänna att även om jag gör saker själv så blir det inte så perfekt...). Kanske får hon bo i vår hall om inte dottern adopterar henne också.

Mönstret hittade jag som sagt här.

3 kommentarer:

  1. Åh.. jag gjorde en sån förra året men den blev helt kass - vågar inte ens visa den på bild *s* Din är tusen gånger finare kan jag lova!

    SvaraRadera
  2. Vad snälla ni är :-) Det ser så lätt ut när man börjar, men blir så svårt när man ska slutföra!

    SvaraRadera