Hemma hos mig har de kreativa projekten sedan bloggstarten avlöst varandra. Från att ha lärt mig virka har jag fortsatt banan med andra textila tekniker, och vad du ser är det som jag brinner mest för i stunden. Utöver det så pysslar jag och mina barn - 6 och snart 4 år gamla, och vi dokumenterar det roliga vi gör och hittar för att andra lätt ska kunna göra samma sak. Hoppas du blir inspirerad av det brokiga urvalet!

Välkommen!

fredag 12 februari 2010

Nej!


Ansikten.
Alltså. Jag har tagit foton på min kärleksbacill, men nej, jag kan inte lägga ut dem. Det blev helt enkelt värdelöst fult. Just nu är självfortroendet ganska naggat i kanten, inte för att jag är helt okreativ eller så, men det blir liksom inte lika fint som jag vill.


Dottern var övernöjd, och sov med "fjärilsdockan", som hon kallar den, i natt, och det var ju gulligt i och för sig. Men det där med ansikten... Hur sjutton gör man ansikten som blir fina? Jag är ju nöjd och glad fram tills dess. Om någon läser detta, ge mig gärna tips! Som det är nu vill jag inte ens göra fler dockor, jag vill ju bli nöjd med det jag gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar